Dit ben ik!

 

Ans Houben

Aangenaam kennis te maken met je! Wat vind jij in mij? Empathie, humor, zachtheid, doortastendheid, af en toe ongezouten meningen, twee stevige benen op de grond, eerlijkheid, een warm hart, een scherpe geest, openheid, warmte, een creatieve aanpak, beeldende coaching.

Mijn manier van werken:

  • Creatieve Coaching (schrijfopdrachten, tekenopdrachten (deze doe je thuis), rollenspellen)
  • Lichaamsgerichte coaching/chakracoaching: zijn er lichamelijke klachten, dan kan dit samenhangen met diverse levensthema’s
  • Provocatieve Coaching (de “ik geloof geen klap van wat je zegt”-methode);
  • Visualisatie (ik breng je in een lichte trance waardoor je situaties kunt herleven en bepaalde problemen ook in het verleden kunt oplossen (regressie));
  • Mindfulness (ademhaling, meditatie-oefeningen)

Mijn coaching is vaak een mix van bovenstaande werkwijzen, waardoor er een compleet beeld ontstaat met een complete oplossing.

Heb je overigens mijn site www.micuento-reizen.nl al bezocht? Je kunt namelijk ook met mij op retraite in Andalusië.

Als je mij verder wilt leren kennen, dan kun je mijn blog volgen. Hierin lees je meer over de situaties waarin ik terecht kom, en de thema’s waar ik zelf soms ook mee worstel. Ik vind het leuk als je hier al met mij meepraat.

Ik lees, spreek, zie je graag,

Ans Houben

P.S.: Vergeet niet een berichtje achter te laten in mijn gastenboek.   beminzicht02