Meditatie-sessie

 

Niets biedt zoveel weerstand als dat waar je weerstand aan biedt

Individueel:

Graag hoor ik van je waar je tijdens een meditatie naar wilt kijken, welke kwestie er voor jou speelt en hoe dat voor jou voelt. Met ademhalingsoefeningen breng ik jou in een ontspannen toestand, waarna we samen gaan kijken naar dat wat aandacht verdient.

Misschien laat ik je wel bewust bepaalde situaties herbeleven, of vertel ik een verhaal, waarin jij als het ware naar jezelf kijkt. Samen gaan wij dan op zoek naar jouw gevoelens. Niet om ertegen te vechten, maar ze te beschouwen en erin mee te bewegen om zo ruimte te geven aan verandering. Daarna gaan wij samen in gesprek over wat je gevoeld en gezien hebt tijdens deze meditatie.

Meditatieles in kleine groep:

Regelmatig geef ik meditatielessen voor kleinere groepen. Deze vinden doorgaans plaats op donderdagavond van 19.45 – 21.00 uur.

De meditaties zijn elke keer anders. Ook daar kijken wij naar ademhaling en ontspanning en daarna neem ik je mee in een bepaalde visualisatie, een actieve bewegingsmeditatie, of mediteren wij in stilte.

Het minimale aantal deelnemers is 3. Onder de menubalk links op elke pagina vind je mijn aankomende activiteiten. Je kunt deze aanklikken om je op te geven.

Like mijn facebookpagina om nog directer op de hoogte te worden gehouden van mijn activiteiten.

 

 

 

 

beminzicht02