Coachingsweek in Andalusië

Retraite en Stiltretraite in Andalusië

Via mijn reisorganisatie Mi Cuento Reizen B.V., organiseer ik meerdere keren per jaar een tweetal retraites en een stilteretraite.

Mi Cuento Reizen heeft de navolgende spirituele reizen in haar programma:

Spirituele reis: Latifa-reis in Andalusië

Elke dag staat één van de thema’s van de Latifa-meditatie centraal in jouw spirituele reis. In deze mooie streek in Zuid-Spanje ga je onder meer kijken wat jouw verlangen is, hoe de liefde in jouw leven is, hoe je weer kunt vertrouwen en hoe je los kunt laten wat je niet meer dient. Een subtiele en diepgaande innerlijke reis.

Retraite: Wereldreis in Andalusië

In deze retraite, ga jij jouw verhaal opnieuw schrijven of een andere wending geven. Geef jezelf als hoofdpersoon van jouw verhaal een zetje in de goede richting. Ga mee op avontuur! Een creatieve en expressieve reis in de zuidelijkste streek van Spanje, waarin ook de stilte niet ontbreekt.. 

Stilteretraite in Andalusië:

Een bijzondere stiltereis. Op een prachtige plek midden in de natuur in deze streek in het Zuiden van Spanje word je uitgenodigd van binnen te verstillen om de stem van je hart te kunnen horen en je zo te verbinden met alles wat er in de dagelijkse drukte veel minder te voelen is. Een diepgaande stilteretraite.

Genieten én diepgang staan voorop in jouw retraite en stilteretraite

Je wilt op reis, met open hart en open mind. Een week lang uit je dagelijkse hectiek om te onthaasten en ontspannen. Je hebt dromen en verlangens die je wilt gaan waarmaken. Je wilt luisteren naar de boodschap van je hart. Je wilt weer intens kunnen genieten. Jouw retraite met Mi Cuento Reizen naar Spanje, Andalusië, staat voor een goede balans tussen diepgang en genieten, persoonlijke aandacht en groepsenergie, zorgvuldigheid, verbinding en humor. Laat je door ons meenemen op jouw persoonlijke avontuur!