Retraite in Andalusië

Kom tot rust op een spirituele vakantie van Mi Cuento Reizen in Andalusie!

Een aantal keren per jaar ga ik ook zelf als begeleidster mee op de retraites van mijn reisorganisatie Mi Cuento Reizen. Deze reizen betreffen een retraite in Andalusië van een week. Ook daar zie ik jou graag!

Retraite in Andalusie

Mi Cuento Reizen organiseert compleet verzorgde innerlijke ontdekkingsreizen in Andalusië. De warmte van Andalusië en haar bewoners wordt gereflecteerd in het hart van deze organisatie. Met veel liefde en enthousiasme word je meegenomen op een prachtige reis. Neem de tijd voor jezelf en geniet van wie jij bent, de betoverende omgeving, het heerlijke Andalusische eten, en het fijne gezelschap van jouw medereizigers en begeleiders.

Tijdens de retraite in Andalusie kies je voor diepgang, verbinding met jezelf en je mede-reizigers. Je gaat gericht aan de slag met bewustwording.

Soorten retraite in Andalusie

Je kunt mij zowel vinden op de Wereldreis in Andalusië, als de reis genaamd Latifa-gebed in Andalusië.

In de Wereldreis  reis je elke dag een stukje over de wereld. Daar ontmoet je steeds een nieuw levensthema dat tot jou spreekt. Aan de hand van o.a. meditaties, energetische oefeningen, opstellingen, drama, expressie) ga je voelen en onderzoeken welke jouw obstakels zijn, welke boodschappers je tegenkomt en waar zij symbool voor staan. Hoe ziet het er uit, als je dit thema laat mee waaien door een warme zuidenwind, of een harde koude wind uit het oosten? Welke zijn jouw gevaarlijke onderstromen? Wat zijn de schatten die de wereld jou kan brengen als je ervoor open staat? Een reis, die speelt met de spanning tussen stilte en expressie. Lees meer op de website van Mi Cuento Reizen.

 

Het Latifagebed in Andalusië, is een meditatiereis, die stoelt op het soefistische Latifa gebed. Het universeel soefisme staat voor harmonie, vrijheid, schoonheid en liefde. Niet vanuit een verlangen een nieuwe religie te verkondigen, maar als een gekozen manier van leven. Het Latifa-gebed is dan ook geen religieus gebed, maar het verzoek aan ons eigen hart en daarmee aan het hart van de wereld:  “laat mij voelen dat ik ben, laat mij de vrijheid zien van mijn verlangen, laat mij loslaten in vertrouwen en laat mij oneindig liefhebben, ik ben er klaar voor!”. In deze reis ga je de 7 stadia van deze meditatie c.q. dit gebed beleven. Lees hier meer over op de website van Mi Cuento Reizen. 

Daarnaast organiseert Mi Cuento Reizen ook nog een diepgaande en ingetogen stilteretraite.

 

beminzicht02